søndag 6. september 2009

Harley!

Vel denne uken har det egentlig skjedd ganske mye på gården. Alle fuglene har nå fått flyttet inn i inne volierene og Harley har kommet til oss.
Branco og Harley sammen på kjøkkenet.

Branco har fått seg en kompis (foreløpig på prøve, men ser ut til å gå veldig bra). Harley er en mørkerød Ara papegøye (lik Branco) på 5 år. Det faktisk en litt morsom historie. For ca 3 år siden var jeg for første gang og så på en Ara papegøye, og ønsket å kjøpe en, den gang ble det ikke noe av. Siden har det da som alle vet blitt Branco. Da vi nå har jaktet litt på en kompis til Branco dukket det plutselig opp en annonse på en Mørke rød Ara som skulle selges. Og vi tok kontakt. Det viste seg å være Harley, den samme som jeg hadde hilst på for noen år siden på Nittedal. Ganske morsom skjebne. Nina som i dag eier Harley valgte å la oss få forsøke å ha Harley på prøve for å se hvordan det går sammen med Branco, og så langt har det gått kjempe fint. Og Lørdag var Nina på besøk hos oss og hilste på Harley og hun fikk se hvor fint de har det sammen.

Nina fikk også ridd Cassandra på tur. Så tror Nina også hadde en morsom dag sammen med oss her på gården. Hun er ei utrolig koselig jente.
Og sist men ikke minst er Tino kommet hjem igjen så nå er det nesten fullt hus igjen her. :-)

Ingen kommentarer: