lørdag 12. september 2009

Duchess på flytur!

Idag har Duchess reist på flytur til Stavanger sammen med Stian. Jeg tror hun syntes det var litt skummelt og skrekkblanda fryd, men første flyturen hennes var jo en lang tur helt fra England bare 12 uker gammel.

I dag er det Open Showet til Rogaland Myndeklubb på Hognestad som står for tur. Og da får hun sikkert hilst på Xander også som skulle dit i dag. Det blir spennende. Dette blir hennes første utstillings opplevelse. Riktig nok var det ikke mange valper påmeldt men hun får nå trent seg i ringen hvertfall! Så det blir nok spennende.


Imorgen skal hun være med Stian og Prada og Anja til Orre og se på Stian stille Briard og Prada. Lykke til imorgen begge to, det står jo om Championat tittel på dere begge to! Vi krysser alt vi har her hjemme på gården.

Det er nå også et av de siste innleggene som blir oppdatert her ser det ut til vår hjemmeside er nå snart ferdig oppdatert i ny drakt og med egen blogg så da vil blogg innleggene komme der fra heretter. www.afghanskmynde.com så følg med. Her kommer det også etterhvert egen nettbutikk også.

Tino skal i dag være med i Hundeparade på Gran sammen med Hadeland Hundeklubb. Det var meninga alle sammen skulle få være med, men siden Stian måtte reise til Stavanger så blir det bare Tino, siden jeg er alene. Og han gleder seg masse til å vise seg frem litt igjen.

1 kommentar:

Anonym sa...

jasså? kult! forresten har jeg en egen blogg!!!! se på denne: oss-pelsdotter.blogspot.com please stikk innom!